Republika e Kosoves

Gjakovë

Nxënës nga Kosova dhe Shqipëria mbajnë koncert në Gjakovë

2021/12/22 - 2:04

Në bashkëpunim të ministrive të arsimit në Kosovë dhe Shqipëri, në Gjakovë është mbajtur një koncert artistik në të cilin kanë përformuar nxënës, studentë dhe mësimdhënës nga shkolla të muzikës nga qytete të ndryshme në Kosovë dhe Shqipëri.
Në këtë aktivitet, në të cilin janë paraqitur disa nga veprat më të mira shqiptare dhe ndërkombëtare, morrën pjesë edhe dy ministret e arsimit nga të dy vendet tona, Arbërie Nagavci dhe Evis Kushi si dhe nënkryetari i komunës së Gjakovës Flamur Fetahaj.