Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Gjakovë

Përmbyllet me sukses edhe një investim infrastrukturor në fshatin Cërmjan

2022/10/24 - 8:23

Eshte  përmbyllur me sukses një investim infrastrukturor në fshatin Cërmjan.
Nga buxheti komunal janë ndarë rreth 185 mijë euro për 6 segmente rrugore në gjatësi totale prej 3.6 kilometrash.
Me kete rast, Kyretari i Komunës së Gjakovës Ardian Gjini mes tjerash u shoreh se: “Përkundër të gjitha sfidave dhe pengesave, po arrijmë që me hapa të sigurtë të shkojmë drejtë përmbylljes së investimeve në nevojat aktuale në infrastrukturë rrugore, për tu fokusuar më tej në investime tjera zhvillimore.”