Republika e Kosoves

Gjakovë

Shtohen kapacitetet e kopshtit “Ganimete Tërbeshi”

2021/05/28 - 3:27

Ambasadori bullgar në Kosovë Hristo Guxhev ishte në një vizitë me shkas sot në Gjakovë. Fillimisht në zyrën e kryetarit Gjini, u diskutua rreth punës dhe projekteve që po realizohen në komunën tonë.
Më pastaj u vizitua objekti kryesor i kopshtit “Ganimete Tërbeshi” sepse nga marrëveshja e nënshkruar me bashkëfinancim edhe të komunës së Gjakovës, në këtë objekt është investuar në kuzhinën dhe pajisjet përcjellëse si dhe në rregullimin e dyshemesë së kopshtit.
Jemi te lumtur që gjithashtu gjatë vjeshtës së këtij viti, kapacitetet në kopshtin “Ganimete Tërbeshi” do të dyfishohen, që do të thotë edhe një tjetër premtim po finalizohet.