Republika e Kosoves

Gjakovë

Vazhdon bashkëpunimi me KFOR-in turk

2018/12/27 - 8:28

Komunën e Gjakovës  e kanë vizituar dy kolonelët e Kforit Turk të cilët këtyre ditëve do të bëjmë ndërrimin e komandave. Koloneli në largim Cem Sinan BARIM dhe koloneli në ardhje Bahadir Özgür CENGIZ, bashkëbiseduan me Kryetarin e Komunës, Ardian Gjini lidhur me projektet dhe bashkëpunimet që ka Kfor-i Turk me Komunën e Gjakovës.