Republika e Kosoves

Gjakovë

Vazhdon përkrahja për fermerët

2023/03/03 - 4:16

Komuna e Gjakovës, Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural vazhdon mbështetjen me pajisje pune për fermerët 🧑‍🌾 e komunës sonë 🙌!
Në kuadër të subvencioneve nga kjo drejtori, sot janë shpërndarë gjithsej 45 mjete pune, 20 motokultivatorë si dhe 25 freza ✍️.
Gjatë shpërndarjes, Kryetari i Komunës Ardian Gjini, u shpreh mirënjohës ndaj Drejtorit për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural Gani Hajdari dhe bashkëpunëtorëve të tij për angazhimin rreth realizimit të këtij projekti në mënyrë korrekte. “Komuna e Gjakovës do të vazhdojë edhe më tutje të shpërndajë subvencione prandaj inkurajojmë të gjithë fermerët të aplikojnë 🙏. Ju uroj shumë suksese fermerëve përfitues të këtyre mjeteve të cilat po shpërndahen sot e të cilat do të bëjnë punën e tyre më efektive dhe të lehtë 👌” u shpreh ndër të tjera Kryetari Gjini.