Republika e Kosoves

Gjakovë

Rezultati i testit me shkrim dhe njoftimi për intervistë, pozita Kostumograf, Gardërobier dhe Rrobaqepës

2019/05/16 - 1:43

Forma e aplikacionit: Rezultati i testit me shkrim dhe njoftimi për intervistë, pozita Kostumograf, Gardërobier dhe Rrobaqepës