Republika e Kosoves

Gjakovë

Rrenimi-Ekzekutimi i objekteve te ngritura pa leje ndertimi-ilegale dhe sherbime tjera

2021/04/06 - 1:58

Forma e aplikacionit: Rrenimi-Ekzekutimi i objekteve te ngritura pa leje ndertimi-ilegale dhe sherbime tjera