Republika e Kosoves

Gjakovë

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim

Luan Dinaj

Luan Dinaj ka lindur më 5 Maj 1987 në Skivjan, Gjakovë
Shkollën fillore e ka kryer në vendlindje ndërsa të mesmen në Gjakovë.
Shkollimin universitarë e ka kryer ne Universitetin e Prishtinës, Fakulteti Juridik,
Ka vazhduar studimet pas – diplomike po të njëjtin universitet dhe mban titullin “Master juridik, moduli ndërkombëtar”
Luan Dinaj ka kryer praktiken një vjeçare për jurispodencë të avokat Rexhep Gjikolli
Ka punuar si zyrtar ligjor në zyrën ligjore “Credit Dept Legal” të avokat Dren Salihu në procedurën përmbarimore dhe mbledhjen e kredive.
Nga maji 2017 e deri në dhjetor 2017 ka qenë anëtar i Komisionit Komunal Zgjedhjeve në Gjakovë
Është i certifikuar nga OSBE si monitorues i asambleve komunale në nivel vendi,
Luan Dinaj është i certifikuar edhe si “Asistent i Sigurimeve”
Anëtar i Këshillit Kombëtar të NISMA socialdemokrarte të Kosovës, si dhe Anëtar i kryesisë dega Gjakovë
Që nga dhjetori 2017 është drejtor i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim
Është vëllai i dëshmorit Asllan Dinaj
Është i martuar.
Jeton dhe vepron në Gjakovë