Republika e Kosoves

Gjakovë

Drejtoria për Zhvillim Ekonomik

Ferdinand Kolaj

 

Ferdinand Kolaj lindi 21 qershor 1981 në Gjakovë.

Shkollën Fillore dhe Shkollën e Mesme të Mjekësisë “Hysni Zajmi” e kreu në vendlindje.

Është i diplomuar në Fakultetin Ekonomik, Universiteti i Prishtinës.

Vazhdon studimet Master në Fakultetin Ekonomik, Universiteti i Prishtinës

Aktualisht nënkryetar i BD të PSHDK-së në Gjakovë

Ish kryetar i Forumit Rinor të BD të PSHDK-së në Gjakovë

Prej muajit dhjetor 2017 drejtor i drejtorisë për Zhvillim Ekonomik në komunën e Gjakovës

Është i martuar

Jeton dhe vepron në Gjakovë