Republika e Kosoves

Gjilan

Kalendari i manifestimit “Flaka e Janarit 2019”

2019/01/17 - 2:54

 

FLAKA E JANARIT 2019- GJILAN 

 

11  JANAR 2019 (E premte)

Ora 10:00 – Homazhe para varrezave të dëshmorëve dhe lapidarët

Ora 10:30 – Vizitë Kazermës së FSK-së në Gjilan

Ora 17:00 – Ndezja e Flakadanit të Flakës 2019 para shtatores së heronjve Rexhep Mala e Nuhi Berisha

17 JANAR 2019 (E enjte)

Ora 16:00 – Akademia e Flakës  (Salla e Teatrit të qytetit)

Ora 17:00 – Peneli i Flakës: Ekspozitë kolektive e arteve pamore (Galeria e qytetit)

19 JANAR 2019 (E shtunë)

Ora 14:00 – Tryezë Shkencore për figurën e Mulla Idrizit (Biblioteka e qytetit)

20 JANAR 2019 (E diel)

Ora 14:00 – Akademia Përkujtimore për nder të Jonuz Musliut (Salla e Teatrit të qytetit)

 

21 JANAR 2019 (E hënë)

Ora 14:00 – Akademi Përkujtimore për Presidentin  Dr.Ibrahim Rugova (Salla e Teatrit të qytetit)

Ora 18:00 – Mbrëmje Koncertale Artistike kushtuar heronjve të Kosovës (Salla e Teatrit të qytetit)

22-26 JANAR 2019 (E martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë)

Ora 19:00 – Talia e Flakës: Festivali i Dramës Shqipe (Salla e Teatrit të qytetit)

28 JANAR 2019  (E hënë)

Ora 14:00 – Xixat e Flakës: Festival i këngës për fëmijë (Salla e Teatrit të qytetit)

31 JANAR 2019 (E enjte)

Ora 16:00 –  Pena e Flakës: Ora e madhe letrare (Biblioteka e qytetit)

Ora 20:00 – Fest Flaka (Salla e Teatrit të qytetit)