Republika e Kosoves

Gjilan

Komuniteti turk, japin propozimet e projekteve për buxhetimin me pjesëmarrje

2024/06/10 - 8:17

Zyrtarët e Komunës së Gjilanit, kanë vazhduar debatin me komunitetin turk për buxhetimin me pjesëmarrje.
Banorët e këtij komuniteti propozuan këto projekte në fshatin Miresh:
1. Asfaltimi i 6 rrugëve.
2. Parqe, hapësira të gjebërta të komunitetit turk.
3.Shtrirja e gypit nga Banja deri te parku.
4.Ndëtimi i hapësirës së shfryëzimit për të gjitha komunitetet.
Komuniteti turk merr pjesë dhe vendos pas dy javësh për njërin nga këto projekte, i cili do tê realizohet vitin e ardhshëm
Në këtë debat ishin edhe Bekim Salihu, drejtor për Kadastër, Gjeodezi dhe Pronë dhe Ali Arifi, drejtor për Urbamizëm, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit.