Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Gjilan

Njoftim për shtyrjen e mbledhjes së Kuvendit Komunal

2022/11/25 - 9:41

Ju njoftojmë se me rastin e 28 Nëntorit dhe agjendës së planifikuar për të shënuar festën e Pavarësisë, nga konsultimi dhe dakordimi i Kryesuesit të Kuvendit KKomunal me shefat e grupeve, është vendosur që mbledhja e X e Kuvendit Komunal, e planifikuar për t’u mbajtur më 25 nëntor, të shtyhet.

Me respekt,

Njësia e Kuvendit