Republika e Kosoves

Gllogoc

Kontratë pune – hartimi i projektit ideor, zgjerimi dhe ndërtimi i sheshit Fehmi dhe Xhevë Lladrovci

2023/03/17 - 4:03

Forma e aplikacionit: Kontratë pune – hartimi i projektit ideor, zgjerimi dhe ndërtimi i sheshit Fehmi dhe Xhevë Lladrovci