Republika e Kosoves

Gllogoc

Ekipet e emergjencave të gatshme për intervenime!

2021/01/08 - 1:14

Ekipet e emergjencave të gatshme për intervenime!

Pas reshjeve të shiut, ekipet e emergjencave dhe shërbimi i zjarrfikësve janë në gjendje për të intervenuar aty ku është e nevojshme.

Ekipet e emergjencave janë çdo herë të gatshme për intervenime dhe ftojmë qytetarët të jenë bashkëpunues në situata të tilla.