Republika e Kosoves

Gllogoc

Njoftim për fermerët/bletarët e Komunës së Drenasit

2019/02/07 - 5:08

Njoftim për fermerët/bletarët e Komunës së Drenasit

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, njofton të gjithë fermerët qe merren me  veprimtarinë e bletarisë, së me datën 08.02.2019 duke filluar nga ora 14:00 në Sallën e Kuvendit të Komunës do të mbahet mbledhja për të zgjedhur Kuvendi dhe Kryesia e Shoqatës së Bletarëve në Drenas.

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural fton të gjithë bletarët e Komunës së Drenasit të marrin pjesë në këtë takim për të zgjedhur shoqatën e bletarëve.