Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Gllogoc

Njoftim për vazhdimin e mbledhjes së rregullt të Kuvendit

2022/11/24 - 5:04

NJOFTIM

Vazhdimi i Mbledhjes së rregullt të Kuvendit Komunal të Drenasit, të mbajtur më 24.11.2022, e cila u ndërpre për mungesë kuorumi, do të mbahet në ditët në vazhdim.

Për datën dhe orën e vazhdimit të Mbledhjes së rregullt, me pikat e Rendit të ditës, do t’ju njoftojmë me kohë.