Republika e Kosoves

Gllogoc

Nxënësit e Drenasit trajnohen për sigurinë e këmbësorëve në trafik

2022/10/27 - 3:25

Nxënësit e Drenasit trajnohen për sigurinë e këmbësorëve në trafik

Drejtoria Komunale e Arsimit ne bashkëpunim me Stacionin Policor të Drenasit, kanë mbajtur ligjëratën vetëdijësuese, “Siguria e qarkullimit të këmbësorëve në trafik“  në shkollat e Komunës së Drenasit.

Në kuadër të projektit “Siguria e qarkullimit të këmbësorëve në trafik” si ligjëratë vetëdijesuese në shkollat fillore të Komunës së Drenasit, ligjërata është mbajtur sot në Sh.F.M.U “Arif Shala” në Korroticë të Ulët si dhe në Sh.F.M.U “24 Korriku” në fshatin Fushticë e Ulët, ku pjesëmarrës kanë qenë 100 nxënës nga klasa e VI-IX. Paraprakisht ligjërata të tilla janë mbajtur edhe ditëve të kaluara në shkollat e Komunës së Drenasit.

Drejtoria Komunale e Arsimit është e përkushtuar të vazhdoj edhe me projekte tjera edhe në te ardhmen për të mirën e nxënësve të komunës sonë.