Republika e Kosoves

Gllogoc

Vazhdon mirëmbajtja dhe kujdesi ndaj hapësirave publike

2020/09/11 - 8:50

Vazhdon mirëmbajtja dhe kujdesi ndaj hapësirave publike

Komuna e Drenasit në vazhdimësi po merret me aktivitetet që kanë të bëjnë me pastertinë e hapësirave publike dhe mirëmbajtjen e tyre.

Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencë po mbikqyrë mirëmbajtjen e sipërfaqëve publike, në mënyrë që mjedisi ku ne jetojmë të jetë i pastër, sidomos tani kur po përballemi me pandeminë e shkaktuar nga virusi covid-19.

Kujdesi ndaj mjedisit ndikon në ruajtjen e shëndetit të familjes dhe shoqërisë sonë.