Republika e Kosoves

Gllogoc

Njoftim për nënshkrimin e kontratës- BASHKFINANCIM PROJEKTESH – RIPARIMI I VENDENDALJEVE PËR AUTOBUS DHE MBULIMI I TYRE – RITENDERIM

2022/09/23 - 1:44

Forma e aplikacionit: Njoftim për nënshkrimin e kontratës- BASHKFINANCIM PROJEKTESH – RIPARIMI I VENDENDALJEVE PËR AUTOBUS DHE MBULIMI I TYRE – RITENDERIM