Republika e Kosoves

Gllogoc

Njoftim për nënshkrimin e kontratës – Rregulllimi i infrastruktures trotuarit dhe ndriqimit publik ne Koumunen e Drenasit-proejkt dy vjeçar – Ritenderim

2023/03/17 - 3:57

Forma e aplikacionit: Njoftim për nënshkrimin e kontratës – Rregulllimi i infrastruktures trotuarit dhe ndriqimit publik ne Koumunen e Drenasit-proejkt dy vjeçar – Ritenderim