The Republic of Kosovo

Graçanicë

Извршена примопредаја дужности

2021/11/30 - 2:19

Новоизабрана председница општине Грачаница Љиљана Шубарић преузела је дужност председнице у наредне четири године.

Званична примопредаја дужности председнице општине Грачаница између новоизабране председнице општине Љиљане Шубарић и досадашњег председника општине Срђана Поповића извршена је у кабинету председнице општине Грачаница.

У пријатељској атмосфери, Шубарић и Поповић потписали су Записник о примопредаји дужности.

Председница општине Љиљана Шубарић је након примопредаје дужности казала да је са досадашњим председником Срђаном Поповићем имала разговор током којег се упознала са радом Општине, са приоритетима, наслеђеним стварима и наставку пројеката који су започети.

„Захваљујем се господину Поповићу, оно што желим да кажем јесте да је пред нама пуно рада. Социјална карта ће нам бити основ свега, под мојим мандатом желим да сви буду једнаки. Завршићемо започете инфраструктурне пројекте, а затим нас очекује много уложеног труда за планове које имам и желим да спроведем за бољи живот свих грађана у нашој општини“, истакла је Шубарић.

Досадашњи председник општине Срђан Поповићи пожелео је успех у раду у наредном периоду.

„Општина Грачаница је једна од најуспешнијих и тако ће и остати. Новој председници желим добро здравље, пуно успеха и да Грачаница из године у годину буде још успешнија“, казао је Поповић.