Republika Kosovo

Gračanica

Председница Шубарић разговарала са грађанима, настављена подела пакета помоћи угроженима

2023/03/10 - 1:12

У циљу решавања свакодневних проблема, председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић разговарала је са десетак грађана наше општине.

На пријем код председнице Шубарић једном недељно долазе грађани како би изложили своје проблеме, који су и даље највише социјалне природе. Сви проблеми и предлози грађана се током разговора евидентирају, а потом у складу са могућностима приступа се њиховом решавању.

Председница Шубарић почетком године је напоменула да је локална самоуправа за ову годину издвојила око 18.000 евра за решавање социјалних проблема, а да ће се буџетским средствима и даље радити на побољшању инфраструктуре и других приоритетних области за добробит свих грађана.

Истовремено је данас настављена подела прехрамбених и хигијенских пакета грађанима којима је та врста помоћи најнеопходнија.

Пакет за животним намирницама и хигијеном уручен је породици Верице Младеновић, по пакет хране добиле су Зорица Миладиновић из Лапљег Села и Виолета Стојановић, а пакет са хигијенским производима уручен је Ивани Јовановић из Ливађа.