Republika Kosovo

Gračanica

На Бадње вече председник Поповић обишао службу Хитне помоћи

2019/01/06 - 8:55

Председник општине Грачаница Срђан Поповић, у пратњи директора здравства Александра Поповића, обишао је на Бадње вече запослене у Хитној помоћи у Лапљем Селу, који ће дежурати током Божићне ноћи.

У Хитној помоћи дочекала их је докторка Мирјана Димитријевић која им се том приликом захвалила на посети, али и на свему што је општине Грачаница учинила и чини на унапређењу здравства.

 

Председник Поповић је дежурне лекаре и остале запослене обишао како би им честитао Божићне празнике и пожелео да им ноћ протекне што је мирније могуће.

 

„Поносни смо и истовремено мирни јер знамо да постоје људи који су спремни да нам, у случају потребе, у било ком тренутку помогну. Ово је идеална прилика да им се, у име свих грађана, захвалимо што су 24 сата у служби здравља свих нас, поготово у овим празничним данама када људи умеју да се више опусте“, истакао је Поповић.

 

„Циљ руководства општине Грачаница је што бољи здравствени систем, и у 2019. години уложићемо још средства за ту намену. Охрабрује и најава да ће у Грачаници, средствима Владе Србије, ускоро почети изградња нове болнице“, додао је први човек општине Грачаница Срђан Поповић.

 

Директор здравства при општини Грачаница Александар Поповић је радницима Хитне помоћи пожелео свако добро у 2019. години, да током Божићних празника, али и током целе године, имају што мање посла, а на грађане апеловао да у празничним данима буду умерени у храни и пићу.