Republika Kosovo

Gračanica

Срђан Поповић разговарао са представницима Ловачког удружења

2019/01/04 - 1:57

Представници Ловачког удружења из Лапљег Села посетили су данас општину Грачаница како би се председнику Срђану Поповићу захвалили за уложени труд у развоју овог спортског удружења током 2018. године.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић примио је данас представнике Ловачког удружења из Лапег Села. Председник Удружења Новица Танасковић захвалио се општини Грачаница а посебно председнику Поповићу на свему што је током 2018. учинио за развој Ловачког удружења.

„Дошли смо да општинском руководству честитамо Нову Годину али и да разговарамо о плановима за 2019. годину. Заједничким радом надам се да ћемо успети да подигнемо удружење на ниво који заслужује“, казао је Танасковић.

Он је казао да је 2018. година за Ловачко удружење из Лапљег Села била веома успешна те да се нада да ће се та сарадња наставити и током ове године.

„Имамо сад тај меморандум на десет година са општином Грачаница. Имамо добро општинско руководство и ја верујем да ћемо успете да остваримо планове“, рекао је Новица Танасковић председник Ловачког удружења.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић захвалио се представницима Удружења на посети. Он је поновио да ће општина Грачаница наставити да улаже у унапређење живота грађана што укључује и наставак улагања у спортска удружења.