Republika e Kosoves

Hani i Elezit

Kryetari i Partis Demokratike të Kosovës z.Memli Krasniqi viziton Komunën e Hanit të Elezit

2021/12/14 - 4:31

Kryetari i Partis Demokratike të Kosovës z.Memli Krasniqi me bashkëpunëtorët e tij, vizitën në Komunën e Hanit të Elezit e realizuan me qëllim urimi për Kryetarin e Komunës z.Mehmet Ballazi me rastin e marrjes së detyrës.
Ata me këtë rast uruan kryetarin Ballazhi për një një qeverisje të përgjegjshme për një zhvillim më të mirë ekonomik, dhe në shërbim të banorëve të komunës.
Vizitën në Komunën e Hanit të Elezit Kryetari i Partis Demokratike të Kosovës z.Memli Krasniqi e shfrytëzoi për të vizituar dhe për të bërë Homazh në Varrezat e Dëshmorëve në Pustenik në shënim të 14 Dhjetorit Ditës së rënies heroike të komandantit të Brigadës 113 të UÇK-së, Mujë Krasniqit dhe 4o dëshmorëve të tjerë, të rënë më 14 dhjetor të vitit 1998, në mesin e tyre edhe ushtari i lirisë, Dëshmori Veli Ballazhi nga Hani I Elezit