Republika e Kosoves

Hani i Elezit

Për nder të Festave të Nëntorit, ekzekutivi i Komunës së Hanit të Elezit dhe të tjerë të pranishëm bënë homazhe te Varrezat e Dëshmorëve në Puset e Nikës

2022/11/29 - 8:55

Për nder të Festave të Nëntorit, ekzekutivi i Komunës së Hanit të Elezit dhe të tjerë të pranishëm bënë homazhe te Varrezat e Dëshmorëve në Puset e Nikës.
Lavdia u takon të rënëve për liri, respekti çlirimtarëve