Republika e Kosoves

Hani i Elezit

Akif Shkreta-VV

Akif Shkreta, asambleist në Kuvendin Komunal Hani i Elezit nga radhët e LVV, njëkohësisht edhe anëtar i Komitetit për Politikë dhe Financa.

Me profesion mësimdhënës, të mbaruar Masterin e Mësimdhënies së Gjuhës shqipe dhe letërsisë në Prishtinë