Republika e Kosoves

Hani i Elezit

Zyrafete Axhami-AAK

ZIRAFETE AXHAMI-

E lindur 11.12.1996  Hani i Elezit

Shkolla e mesme “Dardania’ – Hani i Elezit.

-Studente në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj.

-Arkitekturë interieri dhe dizajn i mobilieve