Drejtoria per Arsim dhe Kulture

       Agim Haxhiu

  Drejtor i Drejtorisë për Arsim dhe Kulture

Lindur më 19.03.1957 në Istog;
Përgaditja shkollore: Fakulteti i SHMN Dega Fizikë
 
Kontakti:
Mob.      049/670 500

               044/266 398        

 tel. (fix): (038)20043806

  E- mail:  agim.haxhiu@gmail.com
...........................................................................