Lajmet

Janë publikuar rezultatet e testit të maturës | 2010-06-16

Siç bën të ditur Drejtoria e Arsimit dhe Kulturës në Istog, tashmë maturantët kanë marrë rezultatin e testit të maturës i cili u mbajt më 6 qershor.
 

Në Muzhevinë kthehen 7 kryefamiljarë të komunitetit Serb | 2010-06-11

Zyra Lokale për komunitete bën te ditur se ne fshatin Muzhevinë dje janë kthyer shtatë (7) kryefamiljarë të komunitetit serb.  
 

Kuvendi Komunal i Istogut aprovon rishikimin e buxhetit për vitin 2010 | 2010-06-09

Demë Qeta,kryesues i kuvendit, ka drejtuar mbledhjen e jashtëzakonshme të kuvendit komunal të Istogut  ku për rend dite pati shqyrtimin dhe miratimin e rishikimit të  buxhetit për vitin 2010.
 

Njoftim | 2010-06-08

Mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e liegjislacionit të IV të kuvendit të Komunës.
 
Duke paraqitur rezultatet 1381-1384 (of 1384)
 |<  <  130 - 131 - 132 - 133 - 134 - 135 - 136 - 137 - 138 - 139 >  >|

RSS

Sign in