Lajmet   Fillojnë punimet për realizimin e projektit “Ndërtimi i rrugëve dhe trotuareve në Istog”

Fillojnë punimet për realizimin e projektit “Ndërtimi i rrugëve dhe trotuareve në Istog” - 11 gusht 2017

 Kanë filluar punimet për realizimin e projektit “Ndërtimi i rrugëve dhe trotuareve në Istog” ku përfshihen lagjet “Shaban Beka”,”Ali Neziri” dhe “Hasan Halili”.

 Vlera e projektit  është 50 mijë euro,investime ky i  komunës  së  Istogut. 

 

RSS

Sign in