Lajmet   Mbledhja inauguruese e Kuvendit të Komunës

Mbledhja inauguruese e Kuvendit të Komunës - 28 dhjetor 2017

 Mbledhja inauguruese e Kuvendit të Komunës së Istogut, do të mbahet me datë 05 janar 2018.
Me këtë rast do të bëhet betimi dhe do të nënshkruhen deklaratat solemne për marrjen e mandatit të anëtarëve të Kuvendit të Komunës së Istogut dhe dhënia e betimit të kryetarit të komunës Haki Rugova.
Mbledhja inauguruese fillon në ora 10:00, në sallën e Kuvendit të Komunës së Istogut, kati III.
 

RSS

Sign in