Lajmet   Ministria e Financave Austriake dhe Banka Qendrore Austriake miratojnë kërkesën e kredisë nga komun

Ministria e Financave Austriake dhe Banka Qendrore Austriake miratojnë kërkesën e kredisë nga komuna e Istogut - 09 gusht 2017

 Ministria e Financave Austriake, programi  SoftLoan  dhe Banka Qendrore  Austriake miratojnë kërkesën e kredisë nga komuna e Istogut për finalizimin e projekteve në ujësjellës të ri dhe rritjen e kapacitetit për ujësjellësin ekzistues ku pritet shumë shpejt nënshkrimi i marrëveshjes në vlerë prej 5,094.247 euro. 

 

RSS

Sign in