Lajmet   Njoftim

Njoftim - 01 shkurt 2018


Të nderuar ndërmarrës të komunës së Istogut, ju njoftojmë se Projekti “ Mbështetje e stabilitetit socio-ekonomik në rajonin e Ballkanit Perëndimor ” marrëveshje kjo në mes Komunës së Istogut dhe Organizatës Help-Hilfe zur Selbsthilfe i financuar nga qeveria Gjermane dhe komuna e Istogut që ka për qëllim mbështetjen arsimore dhe ekonomike për zhvillimin lokal.

Në kuadër të projektit në Komunën e Istogut të paktën 35 biznese do të mbështetën në synimet e tyre për të filluar ose zhvilluar biznes.

Mbështetja do të përfshijë:

1)      Donacion i Pajisjeve në vlerë mesatare prej 2,000 €,

2)      Organizimin e biznesit dhe trajnime profesionale sipas nevojave të klientëve,

3)      Monitorimin e bizneseve të mbështetura,

Sesioni i parë informues është më 06.02.2018 ditë e (martë) nga ora 14:00 në Sallën e Kuvendit Komunal dhe më 13.02.2018 po ashtu ditë e (martë) duke filluar nga ora 14:00 në Sallën e Kuvendit Komunal.

 

RSS

Sign in