Lajmet   Njoftim për dëgjim publik me qytetar

Njoftim për dëgjim publik me qytetar - 09 gusht 2017

 Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Istogut dhe shoqëria civile, se më datën: 16.08.2017, ditë e mërkurë, duke filluar në ora 10:00, në sallën e Kuvendit Komunal në Istog, kati i III-të, do të organizohet: Konsultim publik me qytetar për:

 
PROJEKT- RREGULLORES PËR PËRDORIMIN E PIJEVE ALKOOLIKE NË LOKALE PUBLIKE.

  

Kjo Rregulloreje është e një rëndësie të veçantë për Komunën e Istogut, prandaj ju qytetarë të nderuar, shfrytëzoni të drejtën e juaj që të jeni pjesëmarrës aktiv në këtë Konsultim publik që është një proces i vendimmarrjes ku me propozimet dhe vërejtjet e juaja, ju do të kontribuoni që kjo Rregullore të jetë sa më e kompletuar dhe cilësore.

Zëri i juaj do të dëgjohet!

 

Një kopje të Rregullores mund ta merrni në Zyrën Ligjore Nr. 312, kati i III-të.

 

E mirëpresim pjesëmarrjen tuaj.

 

                                                 

 

                                                                                                 Kryesuesi i Kuvendit

                                 Hazbi Bajra


RSS

Sign in