Lajmet   Shushica dhe Uça me rrugë të reja

Shushica dhe Uça me rrugë të reja - 09 gusht 2017

 
Kanë filluar punimet për realizimin e projektit të rrugës në fshatrat Shushicë dhe Uçë, investim ky në bashkëfinancim mes Ministrisë së Infrastrukturës dhe komunës së Istogut. Kostoja e projektit 263 mijë euro. 
 

RSS

Sign in