Republika e Kosoves

Istog

Agjenda e Aktiviteteve për nder të 20 Qershorit Ditës së Çlirimit të Istogut

2018/06/18 - 10:47

Drejtoria për Arsim dhe Kulturë për nder të 20 Qershorit  do të organizoj aktivitete kulturore dhe sportive.  Aktivitet do të zhvillohen nën patronatin e Kryetarit te Komunë së Istogut   z. Haki Rugova.

Aktivitetet do të mbahen sipas  agjendës :

 Më, 18.06.2018 në ora 13.00  Hapja e ekspozitës arkeologjike në muzeun  Shtëpisë së Kulturës.

Më, 19.06.2018 në ora 10.00  Turniri në futboll të vogël turniri do të mbahet në poligonin e gjimnazit “Haxhi Zeka “në Istog.

 Më, 20.06.2018 në ora 11:00 Homazhe dhe vendosje e kurorave tek lapidari i dëshmorëve në qendër të Istogut.

Më, 20.06.2018 në ora 14:00  Ore Letrare kushtuar  Ditës se Çlirimit të Istogut e cila do te mbahet në sallën e Kuvendit te Komunës .