Republika e Kosoves

Istog

Agjenda e Aktiviteteve për nder të 28 Nëntorit – Dita e Flamurit Kombëtar

2018/11/26 - 11:04

Komuna e Istogut   për nder të Ditës së Flamurit Kombëtar  do të organizoj aktivitete kulturore  .

Të gjitha aktivitet do të zhvillohen nën patronatin e Kryetarit të Komunës së Istogut z.Haki Rugova .

 

Aktivitetet zhvillohen sipas kësaj agjende:

 

  1. Më 26.11.2018

Ora 12.oo  Në Shtëpinë e Kulturës program artistik për fëmijë .

  1. Më 27.11.2018

 

 Ora 14.oo Në Shtëpinë e Kulturës  festivali i fëmijëve “Fëmijët Këndojnë- 2018 ”

 

  1. Me 28.11.2018

Ora 10.oo  Turnir në futboll të madh i cili do të zhvillohet në stadiumin e qytetit në Istog

Ora 11.00 Homazhe – vendosja e luleve tek Lapidari i Dëshmorëve në qendër të qytetit në Istog

Ora 11:30 Homazhe dhe vendosje lulesh  tek varri i ish kryetarit të Istogut Fadil Ferati

Ora 14.oo  Program kulturo-artistik me këngë dhe valle  në Shtëpinë e Kulturës në Istog