Republika e Kosoves

Istog

Apel

2020/03/18 - 11:19

Komuna e Istogut apelon të gjithë qytetarët dhe bashkatdhetarët tanë që kanë ardhur nga diaspora  nga  1 marsi 2020 e deri më tani në komunën e Istogut që të lajmërohen në këtë numër të telefonit  049 927 988 është kërkesë Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës , për të evidentuar numrin e saktë të personave, vendbanimin dhe lokacionin nga kanë ardhur  këta persona në këtë periudhë kohore.

Personat që nuk i përgjigjen këtij  apeli,  do ti bartin pasojat ligjore.

Faleminderit në mirëkuptim dhe  bashkëpunim.