Republika e Kosoves

Istog

Bizneset Shqiptare nga Wiena e Austrisë, anëtar të rrjetit të Bizneseve dhurojnë 50 Ipad për nxënësit e shkollave fillore të komunës së Istogut

2020/12/28 - 3:16

Kryetari i Komunës Haki Rugova,  priti sot në takim përfaqësuesit e   bizneseve  shqiptare nga Wiena e Austrisë  të cilët kanë shprehur vullnetin që të dhurojnë donacion  50  Ipad për nxënës të shkollave fillore të Komunës së Istogut.

Kryetari Rugova falënderoj biznesmenët shqiptar nga Wiena për donacionin dhe u shpreh se ky donacion është më së i mirëseardhur për nxënësit për situatën  në të cilën gjendemi aktualisht me pandeminë. Ai po ashtu tha se nuk është hera e parë  që bizneset  shqiptare nga diaspora u dalin në ndihmë. Falënderim të veçantë për këto biznese shqiptare që kurdo që është nevoja na gjinden pranë.