Republika e Kosoves

Istog

Drejtoresha e Drejtorisë për Administratë Komunale Edona Bujupi Loxha nderohet me Mirënjohje

2021/07/06 - 1:46

 

Kryetari i Komunës Haki Rugova , me prani të drejtorëve të drejtorive komunale, sot ka mbajtur mbledhja e radhës të Bordit të Drejtorëve, që të nderojnë me mirënjohje për punën dhe angazhimin e saj për vite me radhë si Drejtoreshën e Administratës Komunal,  znj. Edona Bujupi-Loxha, pasi kjo e fundit do të vazhdoj jetën dhe angazhimet e saj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Me këtë rast Kryetari Haki  Rugova çmojë lartë punën dhe kontributin e drejtoreshës Edona Bujupi  Loxha dhënë  në Administratën Komunale.