Republika e Kosoves

Istog

Drejtori i Shërbimeve Publike z. Abedin Kabashi inspektoj punimet e ndërtimit të kanalizimit në rrugën “8 Maji” në Banjë

2022/06/14 - 5:50

Sot gjatë ditës, Drejtori i Shërbimeve Publike z. Abedin Kabashi me stafin komunal vizitoj dhe inspektoj punimet e ndërtimit të kanalizimit në rrugën “8 Maji” në Banjë të Komunës së Istogut.

Ky projekt është drejt finalizimit dhe vlen të theksohet se projekti në fjalë është me  bashkëfinancim në mes të Komunës së Istogut dhe banorëve të asaj pjese.