Republika e Kosoves

Istog

Erërat e fuqishme shkaktojnë dëme të mëdha në Istog

2020/02/06 - 12:56

Moti i lig përcjellë me erëra të fuqishme që kanë përfshirë që dy ditë me radhë Komunën e Istogut, kanë shkaktuar dëme të mëdha. Pas gjendjes së mbrëmshme Kryetari i komunës, sot me 06.02.2020, ka mbledhur Komitetin për Mbrojtje dhe Shpëtim, Komandantin e Stacionit Policor në Istog, Forcat e Sigurisë së Kosovës, përfaqësues të KEDS-it, si dhe të gjitha Drejtoritë përkatëse.

Kryetari ka formuar komisionet për :

 

Sa i përket vlerësimit të dëmeve të shtëpive private, do të formohet komision i veçantë e cili së shpejti do të del në terren për konstatimin e dëmeve.