Republika e Kosoves

Istog

Është mbajtur Dëgjim Publik me qytetar për Kornizën Afatmesme Buxhetore (KAB) 2021-2023

2020/06/16 - 1:36

Kryesuar nga Kryetari  i Komunës Haki Rugova, është mbajtur sot Dëgjim Publik me qytetarë për Kornizën Afatmesme Buxhetore (KAB) 2021-2023 . Më këtë rast qytetarët u njoftuan lidhur me Kornizën Afatmesme Buxhetore (KAB) 2021-2023,  me planin e projekteve kapitale për  periudhën 2021-2023 dhe  mundësitë̈ e përfshirjes së kërkesave të tyre në planifikimin Buxhetor.

Qytetarët e pranishëm kishin kërkesat e tyre lidhur me investime kryesisht në infrastrukturë.