Republika e Kosoves

Istog

Fillon procesi mësimor në komunën e Istogut

2018/09/03 - 11:03

Në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme  të komunës së Istogut ka filluar sot viti i ri shkollor.

Komuna e Istogut ka bërë të gjitha përgatitjet  për një vit të mbarë.

Komuna e Istogut uron të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit duke ju uruar vit të suksesshëm shkollor.