Republika e Kosoves

Istog

Finalizohet Projekti “Treguesit e rijnë të trashëgimisë së Istogut”

2020/10/12 - 2:11

Sot u bë finalizimi i projektit “Treguesit e rijnë të trashëgimisë së Istogut”  nga organizata “Ec ma Ndryshe” që u  mundësua nga Programi Rajonal mbi Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor – ReLOaD dhe financohet nga Bashkimi Evropian, me bashkë-financim nga Komuna e Istogut dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP).  Projekti “Treguesit e rijnë të trashëgimisë së Istogut” synon të kontribuojë në përmirësimin e njohurive të rinjve dhe pjesëmarrjen e tyre në mbrojtjen dhe promovimin e kulturës dhe trashëgimisë së Istogut.