Republika e Kosoves

Istog

FSK /Regjimenti i Dytë dhuroj 7200 maska për shkollat e komunës së Istogut

2021/09/15 - 3:16

Forca e Sigurisë së Kosovës /Regjimenti i Dytë i ka dhuruar sot Drejtorisë Komunale për Arsim donacion 7200 maska për nxënësit dhe mësimdhënësit e shkollave të komunës së Istogut.