Republika e Kosoves

Istog

Homazhe dhe vendosje e kurora lulesh për martirët e rënë në Kashicë dhe Saradran

2018/05/08 - 2:18

               

Stafi komunal i prirë nga nënkryetari i komunës Lulzim Blakaj dhe qytetarë të shumtë kanë bërë sot homazhe dhe kanë vendosur kurora lulesh tek lapidarët e martirëve të rënë në fshatin Kashicë dhe Saradran