Republika e Kosoves

Istog

Istogu shënon 21 vjetorin e Çlirimit

2020/06/20 - 10:52

Nën patronatin e kryetarit të komunës  së Istogut Haki Rugova është shënuar sot  20 Qershori, njëherit 21 vjetori i  Ditës e Çlirimit të Istogut, ku kjo ditë u përcoll me mbledhje solemne të Kuvendit Komunal dhe me vendosjen e kurora luleve tek lapidari i Dëshmoreve në Qendër të Istogut.