Republika e Kosoves

Istog

KFORI Italian pajis me llop top Gjimazin “Haxhi Zeka “ në Istog

2020/02/05 - 4:46

Gjimnazi “Haxhi Zeka” në Istog është pajisur sot me 18 llop- top të rijnë donacion i ardhur  nga KFOR-it Italian. Komandanti i Komandës Regjionale – Perëndim (RC-W) Kol.Natale Gatti si përfaqësues i kontingjentit Italian të KR-P ka bërë sot dorëzimin e donacionit në prani të Kryetarit të Komunës Haki Rugova, drejtorit të Drejtorisë së Arsimit Hajrush Shoshi, pjesëtarëve të KFOR-i si dhe mësimdhënësve të këtij gjimnazi.